Tudi najin pogovor v enem od kampov pri Kobaridu, kamor se je po strašni izkušnji z izgorelostjo z Gorenjske preselil pred štirimi meseci skupaj s svojim dekletom iz Kanade in kjer danes živi v prikolici z lepo urejenim vrtičkom, je bil precej drugačen od običajnega intervjuja: kot bi v njem nehote zadela tudi ob vprašanja in strahove, ki si jih verjetno delim še z marsikom. Za Roka Rozmana se zdi, da nanje odgovore pozna; pa čeprav jih šteje šele trideset. 

Ko človek brska za vašimi biografskimi podatki, dobi vtis, kot bi bilo vaše življenje sestavljeno iz dveh, povsem različnih zgodb: pred nami je najprej mladostnik, ki sanja o olimpijski kolajni, a odraste v človeka, ki rešuje reke. Od kod taka preobrazba, ki je verjetno sovpadala ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!