Potapljačica na vdih je v disciplini z enojno plavutjo na tekmovanju Blue Week v egiptovskem Šarm el Šejku dosegla nepredstavljivih 114 metrov. Njeno življenje je zgodba vztrajnosti, prepleta trdega dela in meditacije. Potapljanje zanjo ni le šport, temveč način življenja. 

Potapljanje mi je pomagalo razumeti, da si ljudje preveč razumsko interpretiramo življenje na tem svetu. Mislimo, da smo nad vsem, da vse vemo, a to ni res. Prosto potapljanje zame ni šport dosežkov, svetovih rekordov. Vsi ti imajo svoje meje; več kot svetovni prvak ne moreš biti. Prosto potapljanje mi omogoča trenirati življenje samo. 

Posnetki ekstremnih potopov na vdih so zaradi lepote dih jemajoči. Svet tam spodaj je videti miren in brezmejen. Lahkoten,...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE