Ker so šole zaradi slabe epidemiološke slike ostajale zaprte in je bilo veliko otrok ob edini topel obrok, se je odločila, da bi kakšnemu šolarju iz Kranja, kamor je priseljena iz Slovenskih Konjic, skuhala kosilo, če ga potrebuje. Z objavo namere na družbenem omrežju je sprožila obsežni vseslovenski projekt Pomagajmo otrokom do toplega obroka, saj je povezala številne prostovoljce, ki so kuhali kosila ali kupili sestavine zanj, in družine, katerih otroci so bili zaradi najrazličnejših razlogov prikrajšani za topel obrok v času šolanja doma.

Vsak poskuša poskrbeti zase, kar je tudi prav, ampak včasih se moramo ustaviti, ozreti okoli sebe in videti še druge ljudi. Redki so posamezniki, ki bi se spomnili in kar tako pomagali nekomu. Upamo na drža...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE