Ko sem prebrala vašo zadnjo knjigo, sem opazila, da ste dozoreli z njo. Veliko bolj izčiščena se mi je zdela od prve, a vseeno z globino.

Hvala, to mi veliko pomeni in res je tako. Pravzaprav je ta knjiga bolj pisala mene kot jaz njo. Človek bi od romana pričakoval bogastvo kompleksnosti, vendar je zgodba čista, enostavna. Zadovoljna sem, da sem s svojimi besedili, tudi prek drugih medijev, dosegla raven, na kateri preprosto, življenjsko in neposredno nagovarjam zelo globoke teme. Spominjam se obiskov delavnic kreativnega pisanja, ko so učitelji govorili, da je najteže pisati preprosto in resnično globoko. Konec koncev sem magistrirala iz filozofije in to se v romanu Zdaj živim občuti. (smeh)

Problem današnje družbe je, da na družbenih omrež...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!