Ni je težko najti med ljudmi za mizami, na pogovor namreč pride v rožnati lasulji. »Tistih lasulj, ki imitirajo običajne barve las, nočem, končno se lahko poigram z barvami na glavi. In te pisane so zdaj po pustu še znižane,« pove v smehu. A pogovor, ki sledi, na obraz prikliče vse prej kot smeh, čeprav tudi tega kdaj pa kdaj. 

Katarina, kako ste? 

Zdaj končujem kemoterapije, ki sem jih prenesla bolje, kot sem pričakovala. Lasje so seveda odpadli. Ponujali so mi sicer terapijo s hlajenjem glave, pri kateri naj lasje ne bi izpadli, a se za to nisem odločila. Če se mora moje telo boriti, naj se bori. Če mora odvreči, kar je odveč, naj odvrže. Zdaj sem torej brez las. In sem spet stigmatizirana. Pleša pri ženski je pač znak bolezni. Ali če bi bila res huda p...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE