Spoznala sva se na vročem žuru. Nikar prehitro ne naredite kakšnega porednega zaključka. Vroči žur je delavnica hoje po žerjavici, ki sem se je udeležila pred kratkim. Franjo Trojnar pravi, da se je z duhovnostjo začel ukvarjati, ker je imel slabo samopodobo in občutek nizke lastne vrednosti. Ko je videl, da se zna spoprijemati s tem, se je odločil to znanje prenašati naprej. Med ljudmi si je ustvaril izjemno zaupanje. V petindvajsetih letih se je samo njegove delavnice hoje po žerjavici udeležilo več kot štirinajst tisoč ljudi. Izdal je štiri knjige, peto ravno končuje. Leta 2009 je prejel nagrado za življenjsko delo na področju duhovnosti. Ljudem je všeč njegov optimistični, sproščeni in pomirjajoči pristop, s katerim posameznika spodbuja k sprejemanju sebe in prebujanju lastne ustvarjalno...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!