Ste Izraelec, zadnji dve leti živite v Estoniji. Kako vas je življenjska pot pripeljala tja?

Moj brat Somananda, ki je ustanovitelj jogijske šole Somananda, se je pred več kot dvajsetimi leti podal na duhovno pot. Tudi mene je skušal navdušiti nad jogo in meditacijo, a takrat sem bil tako vpet v službene obveznosti, da me njegovo pripovedovanje ni kaj dosti zanimalo. Leto in pol kasneje pa sem se odločil, da bom vendarle preveril, od kod izvira njegovo navdušenje. Odpotoval sem v Indijo in se udeležil nekaterih jogijskih tečajev. Tudi mene je duhovnost začela vse bolj zanimati, tako da sem začel redno izvajati vaje in čez čas postal učitelj joge. Somanandi je leta 2010 znanec ponudil, da bi vodil delavnico v Estoniji. Tam je spoznal svojo bodočo ženo Liiso. Kasneje je potreboval pomoč pri š...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!