»Lahko se ločiš ali pa izgubiš službo. In se znajdeš na najnižji točki, ko ne veš, kako naprej. Ne pravim, da je moja pot za vsakogar, a meni je pomagala, da sem se postavila na noge,« pove novinarka in urednica dolgoletne podjetniške oddaje Prava ideja. Ko jo je doletelo najhujše, je uteho našla v umetnosti, meditaciji, hitri hoji. In v tem, da čuti, da je sin še vedno ob njej, z njo. »Lažje je, če misliš, da smrt ni konec, je le ena etapa na naši poti,« pravi. 

Ko razmišljam o tistih dvajsetih letih prej, o tem, kako lepo smo živeli, kako srečni smo bili, se mi zdi, kot da sem prej živela nad oblaki, potem pa se je v hipu vse spremenilo. Dobesedno sem z vso hitrostjo treščila na tla in se razletela. ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE