Kozorog (21. 12.–20. 1.) 

Rok, da se izvlečete iz zdravstvenih nadlog, ki se vam vlečejo še iz Saturnovega leta, imate do 23. 1., kajti potem se vam lahko pridružijo še nove in resnejše! Tudi če ste dobro odporni in načeloma zdravi, bi lahko do marca občutili bolečine v kosteh, zobeh, sklepih, napenjanje v trebuhu, imeli odebeljena jetra, žolčne nadloge, vnetje lasišča, pa tudi poškodbe kolena, komolcev in še česa. Zdrava prehrana in enak življenjski slog vam bosta pomagala okrepiti življenjsko energijo in kondicijo junija, čeprav bo takrat kdo potreboval kirurški poseg, intenzivno terapijo za zatrtje re...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE