Grafični znak za Jupiter, polkrog nad križem, pomeni prevlado duha nad materijo, zato si lahko predstavljamo, da bo človeštvo s svojimi duhovnimi silami nekoliko bolj skušalo obvladovati razdivjane sile narave. S smelimi ukrepi za brezogljično družbo bi lahko storilo korak naprej pri razbremenjevanju okolja, s tem pa k varovanju lastnega obstoja. 

Vplive štirih mrkov, ki se bodo dogajali v biku in škorpijonu, bomo najmočneje čutili na materialni, finančni, duhovni in okoljski ravni. Pri nas bodo vsaj od marca vplivali na družbeno dogajanje, povzročali razburkano predvolilno obdobje ter vplivali na sestavljanje nove oblasti do poletja. 

S kozmičnim sevanjem bo Jupiter – planet velike sreče vplival na rast, razvoj, razcvet, spodbujal nap...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE