Oven (20. 3.–20. 4.): Premišljeno ravnajte z denarjem 

Ljubezen, družabni stiki 

Leto boste začeli ognjevito, se navduševali nad seksi moškimi, a sredina zime bo ohladila vaše strasti. Družabnih stikov boste imeli na pretek neposredno in na daljavo marca ter od 20. 8. do silvestrovega, se zaljubili maja, potrebovali intenzivne seksualne izkušnje junija ter se znova umirjali v pristanu ljubezni, družinske sreče do septembra. Če se boste z ljubimcem razhajali pred rojstnim dnem, vam bo več drugih izražalo podporo in pozornost. Negotovosti v odnosih po veliki noči se boste z...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE