Namrščeno je čelo najbolj znanega bioenergetika v tem delu Evrope. In bralec, ki je ob napovedi intervjuja pričakoval nov venček njegovih zimzelenih modrosti, bo najbrž vsaj delno razočaran. Stvari, pravi, so preresne, da bi se še naprej pretvarjali, da je vse v redu. »Marsikomu se obeta skrajno neprijetno prebujenje,« napoveduje. »Zato je toliko bolj dragocen vsak žarek svetlobe, ki ga zmoremo poslati v svet.« Pogovor je nastal v sredini vročega poletja.

Virus sicer obstaja, vendar ni niti približno tako nevaren, kot so prestrašili ljudi. Strah pa je sam po sebi bolezen! Tega ni mogoče dovolj poudariti. Če je človeka dalj časa strah, se mu začnejo naglo sesuvati vsi obrambni sistemi. Strah je daleč najbolj škodljiv faktor v celotni koronski enačbi. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE