Medtem ko gledalci osupli opazujejo masaker nacionalne radiotelevizije, se moramo vprašati ne le, kako smo prišli do točke preloma, temveč predvsem, kako sanirati škodo in preprečiti, da bi Slovenija postala država, v kateri najvišjo ceno razkritih političnih goljufij plačujejo novinarji. O tem smo se pogovarjali s prof. dr. Vladom Miheljakom, visokošolskim učiteljem, profesorjem socialne psihologije na ljubljanski fakulteti za družbene vede in filozofski fakulteti, publicistom, novinarjem, kolumnistom Mladine in analitikom političnih procesov. 

Med novinarji in politiki pristni ljubezenski odnos ne obstaja! Razmerje je vselej »sadomazohistično«. Preprosto: ali šeškaš ali si šeškan. Tretje poti ni. In gotovo je...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!