Ta je po njunem pogovoru opravil nekaj klicev in povabili so jo na razgovor na Pop TV, kjer jo je, ko je ugotovila, da jo čaka sestanek s programskim urednikom, skoraj zadela kap. Kmalu je postala voditeljica oddaje Svet na Kanalu A in preostalo je zgodovina. A vsi vendarle ne vedo, kdo je Nuša Lesar. Med drugim tega ni vedel njen partner, ko sta se začela sestajati. 

Po skoraj vsaki oddaji sem brala komentarje, kaj sem napak rekla, da nimam pojma, da sem tako ali tako premlada, premalo izobražena in premalo razgledana. Nikoli nisem bila dovolj dobra. Jaz pa se v življenju izogibam ljudem in rečem, ob katerih se ne počutim dobro, zato sem twitter zapustila.  

Nekaj dni pred najinim pogovorom so hekerji vdrli v računalniški sistem na Pop TV, va&sca...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE