Bivša sodnica Urška Klakočar Zupančič je danes pravna svetovalka v podjetju, ki sta ga ustanovili s prijateljico. Iz sodstva je odšla, potem ko je na zaprtem FB-profilu zapisala svoje mnenje o načinu vodenja predsednika vlade in je bilo to objavljeno, zoper njo pa uveden disciplinski postopek, kot pravi, korekten. Sicer se je končal njej v prid, a jo je med trajanjem postopka javno podprla samo ena sodnica. »Sodni sistem je poln strahu, strahu pred javno diskreditacijo. Nisem pričakovala podpore, zavedala sem se, da bom čez to šla sama, to je bilo moje dejanje, zanj sem prevzela odgovornost in posledice. Sodni sistem pa je ravnal tako, kot je narekovala politika.« 

Čas je postal nasilen, ženske umikajo, ker smo prinašalke miru. Smo bolj soč...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE