Pevka in voditeljica Špela Grošelj je na slovenski glasbeni sceni že 20 let. Razgibano življenje, smeh, pa tudi nekaj javnih linčev so ji na obraz zarisali marsikatero gubo, ki pa jo uspešno skriva. Pa je samo zato res »cela plastična«?

Ko sem imela 18 kilogramov (pre)več, sem bila označena za »ful debelo« in »da se bom razpoč'la« in da sem »bomba« in ne vem, kaj vse še. Ko sem shujšala, sem bila zanje presuha. Moje življenje je bilo pred mojo prvo konkretno dieto veliko bolj »kul«. Potem sem se začela obremenjevati. Postala sem odvisna od športa in zdrave prehrane. Ves čas sem pazila, kaj jem, in bila posledično malce zagrenjena. 

Proti lepotnim popravkom in t...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE