»Sem letnik 1973. Raje zdaj povem na glas, kot da se spet znajdem v kaki družbi in zamre pogovor, takoj ko me vprašajo, koliko sem stara. V trenutku postanem odrasla sredi množice mlajših, ki so mislili, da sem njihova kompanjonka,« nam je pred časom zaupala Mojca Mavec. Se kaj podobnega dogaja tudi vam?

(smeh) Ja! V opisano se z lahkoto vživim! Je pa res, da mi zdaj osuplost na obrazih že kar malce godi – kadar se zgodi, seveda. (smeh) 

Štiridesetega rojstnega dne sploh nisem praznovala, saj sem bila ravno sredi snemanja televizijskega projekta Ljubezen na deželi. Miha, Aria in pri...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!