Zdaj smo na Pop TV gledali vaše lanske nastope v šovu Zvezde plešejo, ste jih ujeli tudi vi?

Ponovitev nisem gledala, ker zadnje čase ne gledam televizije. Da oddajo ponavljajo, pa sem vedela, ker so me ljudje označevali v objavah na družbenih omrežjih. Ob tem sem za trenutek ali dva postala nostalgična, saj sem se spomnila vsega lepega, kar smo doživeli v tej krasni plesni zgodbi.

Se vam zaradi vsega, kar se dogaja v zadnjih mesecih, morda zdi, kot da ste šov snemali pred desetletjem, in ne pred letom? Delite življenje na čas pred epidemijo in po njej?

Ja, res je tako, nihče si ni predstavljal, da se nekaj takšnega lahko zgodi, življenje se zdaj deli na čas pred epidemijo in po njej. A v resnici ne vemo,...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE