Priljubljena pevka Špela Grošelj je znova samska, ekskluzivno poroča revija Suzy. Po petih letih ljubezni se je razšla s podjetnikom Gregorjem Kirschem, s katerim sta bila nerazdružljiva, v prejšnji sezoni sta tekmovala tudi v šovu Zvezde plešejo. 

Foto: Pop TV

Novica o razhodu je mnoge Špeline sledilce presenetila, saj je pevka še pred dobrim mesecem na svojem Instagramu delila zaljubljeno fotografijo s sedaj bivšim partnerjem. 

A karantena ima očitno svojo ceno, vendar tudi svoje prednosti, saj sta se bivša partnerja brez težav zavila v molk glede razhoda. Edino izjavo sta podala za Suzy, v kateri sta jasno poudarila, da javnosti podrobnosti ne bosta razkrivala. "Ta za naju pomemben korak sporočava s skupno ekskluzivno izjavo, ki bo prva in zadnja na to temo. To je najina edina resnica in prosiva za spoštljiv ter korekten odnos," sta dejala. 


Špela in Gregor sta še januarja preživljala romantični dopust v Vietnamu in se od tam redno oglašala z objavami na Instagramu, pevka pa je pred dvema letoma za revijo Lady priznala tudi, da Gregorja vidi kot svojega zadnjega fanta in očeta svojih otrok. 


Do danes se je to očitno spremenilo, morda pa v tako napornih časih potrebujeta le nekoliko časa in prostora, da zadihata in si bosta po koncu karantene dala še eno priložnost.