Frosina Krstanoska, dr. med., je internistka, hematologinja, specialistka spolne medicine in v. d. vodje enote za hematološko in revmatološko dejavnost v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec. Nedavno je pri Slovenskem združenju bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L, izšla njena knjižica Spolnost pri hematološko onkoloških bolnikih, ki zajema različne vidike spolnosti pri tej skupini posameznikov, opisuje vpliv telesnih in psihičnih dejavnikov, bolezni in zdravljenj na spolnost ter predstavlja različne oblike pomoči. Je tudi Onina svetovalka, ki brezplačno odgovarja na vprašanja bralk in bralcev v naši rubriki Svetovalnica

Včasih je b...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!