Dr. Veronika Podgoršek, širši javnosti dobro znana strokovnjakinja za odnose, se je v medijsko orbito izstrelila že pred leti s svojim strokovnim delom Nezvestoba. Odtlej je izpod njenega peresa prišlo še več del, njen glas se širi na medijskih gostovanjih in predvsem s psihoterapevtskim delom, pri vsem tem pa sporoča, kar živi: odnosi so naše bistvo, poznati in razumeti sebe in druge je pot raziskovanja, ki omogoča boljše bivanje. Lepo bi bilo, če bi bila ta pot enostavna in hitra, a žal ni.  

Če ima ženska v srednjih letih življenjsko izkušnjo partnerskega odnosa, v katerem se je čutila izpolnjena, pa četudi je ta že minil, svojega dušnega miru ne bo povezovala s tem, ali bo z moškim ali ne. Ni lačna, tem...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!