»V različnih zasedbah sem premerila 3000 kilometrov, moja hči pa do svojega šestnajstega leta 1500 kilometrov,« pove Eva Remškar. Ko se je z njima odpravila še psička, sta raziskali slovensko Jakobovo pot, ki po lepoti in slikovitosti nič ne zaostaja za španskimi. 

Na romanje ste se prvič odpravili pred petimi leti. Kaj vas je k temu poklicalo in koliko časa je trajalo, da ste zbrali pogum za prvo pot?

Ni šlo za dolgoletne sanje o Caminu. Mogoče je pot šepetaje vabila kakšno leto. Se je pa zgodba odvrtela presenetljivo hitro, ker sva skupaj trči...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!