Draga Mojca, kdo ste? Saj veste, ljudi radi predalčkamo.

Tisti, ki me bolje poznajo, pravijo, da ne obstaja pridevnik, ki bi me zmogel opisati. Vsekakor lahko rečem, da me ni mogoče popredalčkati. Razen če kje obstaja predal, na katerem piše Mojca Klug. Samo v tistega zares sodim. In imam srečo, da zmorem dovolj poguma, da si dovolim biti Mojca Klug. Morda zato, ker sem po poklicu defektologinja in se malo bolj »spoznam« na drugačnost. No, raje bi rekla različnost. Ja, to sem jaz.

Ko sem šla na pot, je bilo v meni kup vprašanj. Med drugim tudi to, ali sem sploh sposobna prehoditi tako dolgo pot in se na njej znajti. Prevladovalo pa je predvsem to: »Kaj bi zares rada počela v drugi polovici življenja?« Čutila sem, da v...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!