A v vsakem drobcu, kjer bi drugi lahko videl primanjkljaj, pravnica uzre priložnost. Pogovarjali sva se teden dni v januarju. Brez hitenja in priganjanja. V tišini. 

Kako se spopadate s svetom, ki ne prenese upočasnjevanja?

Štiri leta in pol že ne morem odgovoriti na telefonski klic, poštarju, ki pozvoni, ko sem sama doma. Ostajam mirna; brnenje in zvonjenje me ne vznemirjata več. Ko sem zunaj, imam na kolenih govorni komunikator; natipkam, če želim kaj povedati. Vse bolj sem prizemljena, potrpežljiva, moje misli so jasne. V mojem tipkanju ni mašil. Veliko pa sporoča tudi moj obraz.

Kako zdržim brez govora? Priznam, da včasih nimam potrebe govoriti, saj lahko opazujem, vidim in slišim sogovornika. Povsem drugače in v...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE