Ko sva se decembra prvič dobili na intervjuju in ga tudi opravili, je njen mož ravno preboleval covid, a brez simptomov, tako da je bilo stanje optimistično. Že dober teden zatem pa me je Vidka obvestila, da je zaradi pljučnice žal izgubil bitko. Objavo njune zgodbe sva seveda prestavili, da se bolečina, globoko zasidrana v prsih, vsaj delno omehča. Zabrisala se ne bo nikoli. 

Sčasoma sva pretrgala vse socialne stike, obiskov skoraj ni bilo več, kajti vse bolj je odklanjal vsakršno druženje. Le ob meni se je počutil varnega. Dostikrat je bil jokav, depresiven, tožil je, da ga tišči v prsih, mučila ga je tesnoba. Tudi jaz sem postajala vse bolj tesnobna, utrujena, izoliranost me je dušila. Bila sva ujeta v vrtinec nemoči, zmede in strahu. 

Njuna lju...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!