Tako je sredi preteklega tedna povedal minister za zdravje Janez Poklukar, ko je število obolelih in hospitaliziranih doseglo vrhunec: »Stanje duha nas je že pripeljalo na rob zdravstvenega zloma. Še huje pa je, da se nam v tem trenutku dogaja v družbi moralni zlom. Nad tem bi se morali globoko zamisliti.« Res je, a o moralnem zlomu govorijo pristojne strokovnjakinje in strokovnjaki že kar nekaj časa, dovolj dolgo, da bi morali razumeti sporočilo – stroke. Pa nismo in niste. 

Skrb vzbujajoče je opuščanje vseh nenujnih zdravstvenih programov; zaprtja države si po ministru Počivalšku ne moremo več privoščiti, kajti to bi pomenilo zlom gospodarstva. Zlom zdravstva pa si lahko, ampak to pomeni zlom ljudi. 

A poglejte vzo...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!