Živimo v času in prostoru, ki sta hektična. Živimo v družbi, ki je postala nerazsodna. In živimo pod oblastjo, ki nas sistematično žali in ponižuje. Bržčas nas lahko še bolj. In ne samo oblast, razgrajujemo se kot družba zaradi številnih drugih dejavnikov, ki se v tej skupnosti kopičijo že vsaj desetletje. Poglejmo samo osnovna sistema, ki sta izgubila zdravi jedri; najprej izobraževalni sistem, pa kam so ga pripeljali? In zdravstveni? Katera slovenska oblast doslej je zares pogledala v njegovo drobovje? Erik Brecelj in prof. dr. Marko Noč že leta, najbrž desetletja, sistematično opozarjata na brutalne in vsem vidne koruptivne posle v zdravstvu, pa nikomur nič. Razen seveda, posledice nosita zgolj sama. A še, na srečo, našo, nista opešala. Ja, denar je gonilo gnilega, a ne samo to, moč, ki jo nekdo dobi s položajem, je mnogo bolj strahotna.&...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!