No, tisti dan je imel eden od tekmovalcev brutalen verbalni izbruh nad eno izmed tekmovalk. Zmerjal jo je z vsemi najbolj nizkotnimi besedami, za povrh jo je nagnal v štalo, kamor po njegovem edino sodi. Zgolj ena punca je ugovarjala temu nasilju in jasno, tudi nad njo se je začel izživljati. Potem se je zgodilo večerno snidenje z voditeljico šova in nasilje se je ponovilo. Dotični je spet začel psovati tekmovalko, vse, kar ji je že izrekel, je ponovil in svoj nabor slabega celo nadgradil. Torej, imel je dovolj časa, da bi se od prvega do drugega izgreda umiril, premislil in se prizadeti sotekmovalki opravičil, ampak ne, nasprotno, svoj notranji bes je bruhal nezadržno. Voditeljica ga ni prekinila. In ga ni odslovila. Zopet se mu je uprla ena sama, ista mlajša tekmovalka, a je izbruh nad njo ponovil. Vsi drugi so bili tiho, popolnoma tiho. Do neke mere ra...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!