Zdravje. Pretekli četrtek sem gledala Tarčo in moram vam povedati, da sem še danes pod vtisom sogovornikov in izrečenega. Mislim predvsem na ministra za zdravje Janeza Poklukarja, za katerega še vedno verjamem, da je časten človek, seveda tudi strokovnjak. Ampak v oddaji se je izgubljal, ves čas. Odgovoril ni niti na eno vprašanje, neprenehoma se je vračal k preteklim dilemam, enkrat vmes, v hudi zagati, je voditeljici rekel, da ga ves čas prekinja, mu trga misel in zato težko odgovori tisto, kar misli. Denimo na vprašanje, ali je za necepljenost in zadnje ulične izgrede kriva izredno neprimerna vladna komunikacija, je odvrnil, da to zelo težko komentira, treba se je pač cepiti. Na vprašanje, kam smo prišli, da bodo izpred zdravstvenih domov varnostniki odganjali paciente, ker nimajo pogoja PCT, pa je odvrnil, da sta ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!