Je tudi učitelj in trener pripadnikov specialne enote in častnikov slovenske policije ter pogajalske enote za teroristične situacije in ob reševanju talcev. Znanje in izkušnje Željka Ćurića so cenjeni. »Vedno se spomnim na Sokrata, ki je dejal, da je smisel življenja v življenju samem. In naj takrat, ko se dogaja nekaj hudega, zelo pazimo, da ne izgubimo najbolj dragocenega, kar imamo – življenje, to si ti samo. Kakor koli se to sliši, ampak ko se srečaš z Matildo, ugotoviš, da edino brez sebe ne moreš živeti. In to ljudje pogosto pozabljajo v banalnostih, kot so izguba službe, napačne naložbe in podobno.« 

Ko sem bil na fronti, je žena s hčerko več mesecev spala v zaklonišču. Hčerka je iz vojne izstopil...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE