Alkoholizem, velika rana slovenske družbe, je načel tudi njega in njegovo družino. Z ženo sta začela spreminjati življenje. Ne z idejo, da bo prav dr. Perko nekoč tisti, ki bo pomagal drugim, temveč da bi rešila lastno kožo. Vmes se je rodilo poslanstvo, že skoraj trideset let namreč vodi svojo terapevtsko skupino. In hvaležnost stotin Slovencev, ki so si z njegovo pomočjo »usodo« zarisali z drugačnimi pravili. 

Teh mladih fantov v fitnesih ženske sploh ne zanimajo. To je res tragično. In potem so one v stiski, ker si z moškimi brez testosterona ni mogoče pomagati. Gledam jih in vidim, kako nezainteresirano se vedejo. Kot kakšni telički. Kar je spet »nevarno«, saj nato tradicionalno vlogo prevzamejo ženske. Moški so namreč povsem neuporabni. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE