Prvič sem jo poslušala v oddaji Zvezdana, v kateri je predstavila svojo knjigo V opoju narcisa. Objavila jo je pod psevdonimom Loti Palmer. Takrat je še preveč bolelo, da bi nanjo zapisala svoje pravo ime. Globoko sta se me dotaknili, obe. Ona, Aleksandra Kocmut, pesnica, pisateljica, prevajalka, lektorica, kot tudi knjiga sama, kajti predstavlja problematiko, ki je izredno zaznamovala tudi moje življenje. 

Narcis se ti, sploh na začetku, kaže kot rešitelj in varuh. Misliš, da je močna osebnost, zdi se ti, da ima vse odgovore. Padeš na limanice kot majhen otrok, kar v nekem delu sebe v resnici še vedno si ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!