V zadnjih dneh, še preden je prišlo do vdora staršev v RTV Slovenija, se je začelo govoriti, kako so reakcije staršev na spremenjene pogoje šolanja otrok v času covida izraz njihovih stisk, njihov preživetveni refleks ipd. Starše, ki se ne strinjajo s spremenjenimi pogoji šolanja njihovih otrok v času covida, se je začelo prikazovati kot žrtve. 

Že več kot leto se ne morem znebiti neprijetnega občutka, da imajo težave s covid ukrepi starši, ne pa njihovi otroci. Zanimivo pa je, da škodovanje vidijo tam, kjer ga ni, tam, kjer obstaja, pa so zanj slepi.  

Naj takoj zapišem: s takšnimi mnenji se ne strinjam. Pa ne zato, ker bi staršev ne razumela. Razumem jih bolj, kot si marsikdo misli. N...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.