Prof. dr. Zdenka Zalokar Divjak, univ. dipl. psih., spec. logoterapije, ima izjemno veliko znanja in izkušenj. Najprej je na filozofski fakulteti v Ljubljani diplomirala iz psihologije, podiplomski študij iz predzakonskega in zakonskega svetovanja je opravila na ljubljanski medicinski fakulteti, zatem na zagrebški medicinski fakulteti magistrirala iz socialne psihiatrije, nakar specializirala logoterapijo v Münchnu na južnonemškem inštitutu za logoterapijo pri dr. Elisabeth Lukasovi, doktorat iz psiholoških znanosti pa pridobila na filozofski fakulteti v Ljubljani. Vmes je seveda delala marsikje: v centru za socialno delo, zdravstvenem domu, otroškem dispanzerju, vrtcu, predavala na fakultetah ... 

Toliko 12-, 13- in 14-letnih otrok, kot jih zdaj jemlje a...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!