Na področju znanja. Na področju socialnih veščin. Na področju psihološkega zdravja. Na področju gibalnih sposobnosti. In na vseh ostalih področjih. Iz argumentov izhaja, da je slovenska šola za slovenske otroke vir vsega dobrega. In da bo pouk na daljavo dolgoročno prizadel ali celo uničil celo generacijo otrok. 

Mladi so se skozi šolanje na slovenskih šolah naučili, da znanje ni važno. Važen je učinek. Torej število točk. Spremenili so se v grebatorje za točke. Ki jih znanje ne zanima. 

Seveda je res, da bo zaprtje šol povzročilo nekatere spremembe v socializaciji slovenskih otrok. Povzročilo  bo določene socialne posledice. In poškodbe. Kot jih povzroča šola takrat, ko otroci hodijo vanjo. A o slednj...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.