Strokovnjak, ki se je pred dobrimi dvajsetimi leti začel ukvarjati predvsem s problematiko prepovedanih drog, se zadnje čase dnevno srečuje z zasvojenimi s pametnimi elektronskimi napravami. Po oceni danes že več kot 50 odstotkov otrok in mladostnikov preživi prosti čas v virtualnem svetu, ne resničnem. To je problem. Z njim se bo morala spopasti civilizacija. 

V Sloveniji imamo od dva do tri tisoč mladih, ki so zaradi nepravilne uporabe novih tehnologij popolnoma nefunkcionalni. To pomeni, da ne morejo dokončati ne osnovne ne srednje šole, poskrbeti za osnovno higieno, težave imajo s samopodobo in koncentracijo, higieno ter prehranjevanjem – skratka, dejansko ne morejo normalno delovati. 

Dejstvo je, da smo zaradi epidemije covida-19 prisiljeni ži...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE