Če pustimo ob strani, kaj je menda zares imel v mislih Bryan Adams z 69, ko je naslovil pesem Summer of '69 (Poletje '69), s(m)o zdaj že zdavnaj odrasle generacije vzele za svojega princip poletnih počitnic, ki so najboljši dnevi v življenju. 

Današnji otroci pravzaprav ne poznajo več t. i. enajste šole pod mostom. Dvorišča pred bloki in zelenice samevajo. 

Najrazličnejše vtise o najboljših poletnih dneh imamo v spominu shranjene vsi. V brezčasnost ujete asociacije na doživetja v svobodni brezskrbnosti, v katere se je nedvomno prikradel tudi nabirek koristnih življenjskih izkušenj. »Počitnic so gotovo veseli vsi današnji otroci, tako kot generac...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!