Intervju se začne kot vsi pogovori v teh časih. Bova zunaj, bova notri, kdo je prebolel korono, kdaj cepljenje in s katerim cepivom. A Miha pravi, da je psevdostrokovnih debat laične javnosti sit, zato sva kmalu pri njegovi novi knjigi, ki bo kmalu izšla. V prejšnji se je ukvarjal z drugimi, zdaj se s sabo in svojo generacijo v srednjih letih, ki je zelo smešna, pravi. Smešna, ker pri teh letih veš, kam vodi pot, a vendar s tem še nisi sprijaznjen.

Imam čudovito partnerico, s katero sva odkrito srečna, tudi ko sva nesrečna. A če se vrnem k izbiri … Mene je vedno malo veter nosil. Nisem eden tistih, ki lahko reče, da si je od nekdaj želel biti radijec, v prostem času pa solastnik podjetja, ki se ukvarja z gorskokolesarskim turizmom. Sem me je zaneslo, na eni in drug...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE