Ko sva nazadnje govorila, ste rekli, da se radi »vlačite po makadamskih cestah«. To se sliši popolno za obdobje karantene.

Glede na svoj način življenja res nimam težav s tem, da imam malo družbe. Že zaradi Radia Ga Ga se moram pogovoriti z vsemi osebnostmi, ki jih imam v glavi, zato je to zame dobrodošlo. Hodim po poteh, kjer sem hodil, kjer mi je lepo, kjer sem v stiku z naravo, kjer se sprošča moja domišljija. Podoživljam otroštvo, razmišljam o sedanjosti, imam vizijo prihodnosti. 

Ko tisti, ki jim je šlo prej dobro, zdaj pa jim je kriza odvzela finance, dostojanstvo, moč, vpliv, ugotovijo, da so ranljivi, se to lahko obrne v dve smeri. Ena je popolna apatija, negativna energija do vsega in vse...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE