Lista na koledarju še nismo obrnili, ko je Aleksandra Winkler Drole v intervjuju za Onoplus povedala, da bo leto 2022 leto preporoda oziroma reformacije. Spremembe je že slutiti pri »razčiščevanju« delovanja sodnih mlinov, proti koncu leta lahko pričakujemo, da se bo zamajal tako zdravstveni kot šolski sistem. Kaj nas še čaka za ovinkom, nam je zaupala karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov. 

Za spomladanske mesece sem napovedala, da prihaja »nova bolezen«. In zdaj je tu, med nami. Uradno je bila potrjena 24. februarja. V nevarnosti je spolna čakra, strok...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE