Smo v večletnem ciklu preobrazbe, ki se bo končal leta 2023. Priča bomo korenitim spremembam sistemov, ki nam več kot očitno ne koristijo. Napovedali smo že, da se nam najbolj intenzivne energije obetajo ravno leta 2022, ki bo mojstrsko. Prinaša nam sicer več umirjene energije, ki bi se lahko občutila kot ujetost. Glavni izziv bo zdrava ljubezen do sebe in drugih. Bomo končno zmogli uravnovesiti energijo sprejemanja in dajanja? Največji dosežek leta bi bil prepoznavanje zlate sredine in predvsem srednje poti. Zdi se, da smo zelo razdvojeni. Je lahko volk sit in koza cela?  

Osebno numerološko leto 1 

Prišel je čas, da ste bolj nežni do sebe. Več hitrosti in odločnosti pričakujte od okolice. Videti je, da bo za vas poskrbljeno in tokrat končno ne bo treba vse...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE