Ana Dolinar Horvat ne velja za zaprto knjigo, prej nasprotno, svoje misli od nekdaj iskreno deli s svetom. Vsebina prve epizode njenega podkasta Mater je kljub temu pretresla. V njej je spregovorila o spolni zlorabi v otroštvu, bežanju od travm, bolezni, ki jo je doletela v mladosti, ljubezni do svojega moža in treh otrok ter deklici, ki se ji je v petem mesecu nosečnosti zaradi hudih poškodb v razvoju rodila mrtva. Zdaj je lažja, svobodnejša, opolnomočena. 

Dolgo sem verjela, da sem zlomljena, da preprosto nisem dovolj. Vse življenje sem se počutila, da je z mano nekaj narobe, ali pa se mi je zdelo, da drugi mislijo, da sem nora. Ko sem s terapijo in veliko osebne rasti stopila korak dlje, so plasti začele odpadati, levila sem se kot kača. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE