Kaj menite o tem, da so vas bralke in bralci izbrali za Ono 365?

Na žalost ... (Pokima.) To sem rekla zato, ker predvidevam, da me ne bi bilo med nominiranimi, če ne bi bilo epidemije, kar bi bilo odlično, kajne? Ker sem v toku dogajanja, me ljudje v dobrem in slabem povezujejo s prizadevanji za nadzorovanje epidemije in posledično z bremeni, ki se nalagajo v vsakem v novonastalih okoliščinah. Ljudje tudi znajo presoditi, zlasti če nekdo večkrat nastopa v medijih, kdaj pripoveduje stvari, ki jih želi povedati in v katere verjame, in kdaj ima druge razloge. 

Absolutno dobrega tukaj ni. Vse je samo malo boljše. Večje zaupanje stroki in upoštevanje ukrepov bi bila za vse nas bolj koristna. Zakaj se to ni zgodilo, je težko reči. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE