O Gvineji Bissau nista vedela veliko. Le to, kar sta izvedela na internetu. Da je bila država nekdaj portugalska kolonija, da na severu meji na Senegal, na vzhodu in jugu na Gvinejo, na zahodu na Atlantik. V nekem trenutku jima ni pomenila nič, v drugem pa eno največjih prelomnic v njunem življenju. V državi, kjer se kar dve tretjini dobrega milijona prebivalcev bojujejo s hudo revščino, sta bila dva temnopolta otroka, za katera sta upala, da ju boste nekoč klicala ata in mama. »Ko gre za opisovanje največjih življenjskih sanj, so besede odveč ... Tišina je sama po sebi dovolj zgovorna, le z jokom sreče lahko še najbolj potrdim, da je bila pot do Izaqueja in Jacója vredna vsake kapljice potu ... V svoji drugačnosti sta popolna. Otroka radovednih oči, čistega srca in svojstvenih talentov,« zapišeta v knjigi. O težki poti posvojitv...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!