Živahna in družabna deklica, vajina Iamara. In zelo zgovorna za svojih pet let!

Katja: Ja, zelo. Bogsigavedi, kaj vse pove v vrtcu o naši družini. (smeh) Otrokom je z našo knjigico Metka v Gvineji Bissauu tudi že predstavila rodno deželo, ki je velika izvoznica manga in indijskih oreščkov. Sicer pa je ne želiva delati drugačne, tudi ne poudarjava ji na vsakem koraku, da prihaja iz Afrike. Tega se seveda zaveda, ve pa tudi, da je zdaj Slovenka. Vsi si želimo biti del nečesa; in ona je pač najina hči.

Jure: Midva sva njena starša, v Afriki pa živi ženska, ki jo je rodila. Ta terminologija je zelo pomembna, da otrok razume, da ima samo eno mamo in očeta – ta, ki skrbita zanj. Stvari ji razlagava letom primerno in...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE