Bill Kirk, direktor in ustanovitelj ameriškega podjetja Weather Trends International, ki se ukvarja z vremenom, je lani sredi novembra za Ono napovedal, da nas čaka najbolj mrzla zima v zadnjih petih letih. Zaenkrat ni videti, da bi bilo tako. Tudi sicer ugotavljamo, da so napovedi vse manj verjetne in zanesljive. Čemu vi to pripisujete?

Vreme nas vsak dan bolj preseneča. Vprašanja o njem so med najpogostejšimi v pogovorih med ljudmi. Tudi na spletu lahko najdemo pravo paleto odgovorov na poizvedovanje: Kaj vendar se dogaja z vremenom? Če boste vprašali meteorologe, vam bodo zaupali, da je to najbolj nepredvidljiv fizikalni, kemijski in celo astron...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!