Krvoločnost 

Tigrovo leto bo usmerjeno odločno naprej in navzgor. Zaradi tigrovih skokov in krvoločnosti nas bo kdaj hudo bolela glava, saj iz takšnega temperamentnega nastopanja ne bodo izvzeti oblast, opozicija, delodajalci in delavstvo. Razvnete strasti bodo nekatere zanesle tako daleč, da bodo naredili kapitalne napake. Prenagljenost in popravljanje škode bosta slab vzor za državljane! 

Tigrova energičnost bo tiste, ki kaj posedujejo, od materialnih dobrin do pomembnih položajev in funkcij do najvišje v državi, večkrat zanesla, da se bodo vedli neodgovorno. Ob tem se bo težko upreti njihovi »tigrasti« privlačnosti, ki jo bodo uporabljali za zavajanje neukih in naivnih. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE