Pogovor s Sonjo Pungertnik je eden tistih, ki pustijo sled. Pa ne le zato, ker je na drugi strani ravnateljica Ignacijevega doma duhovnosti, samostojna izvajalka in soizvajalka programov za osebnostno in duhovno rast ter duhovna spremljevalka, prejemnica priznanja Andragoškega centra Slovenije za izjemne dosežke na področju izobraževanja odraslih iz leta 2006 in Slovenka leta 2014. Je namreč topla, prijazna in optimistična ženska ter svetilnik vsem s podobnimi ovirami, kot jih ima sama. Nikoli ni gledala na to, kaj bodo drugi naredili zanjo, temveč kaj bo družba z njo pridobila. Lani je med bralke in bralce prišel njen knjižni prvenec z naslovom Misliš resno?, ki si želi porušiti strahove in zidove med svetovoma svetlobe in teme. 

Da...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!