Na svetu je še veliko dobrih in zaupanja vrednih oseb

Pozdravljeni,

hvala, da ste mi zaupali svojo zgodbo. Zelo mi je žal, da vas ne morem spoznati in vam pomagati v živo, saj čutim, da bi vam močno koristila strokovna pomoč, zlasti v obliki psihološkega coachinga.

Odhod partnerja brez pojasnila je nekaj, kar beremo v knjigah ali vidimo v filmih, redkokdo pa si misli, da se mu bo kaj takega zares zgodilo, a se žal neredko dogaja. Glede na to, da ste ostali sami z malim otrokom, bi vam v prvi vrsti svetovala, da postavite sebe in hčerko na prvo mesto in poskrbite za vaju. Ne zapravljajte v tem trenutku energije za človeka, ki je izdal vajino zaupanje in vaju zapustil. To vam ne bo koristilo. Vaša hči vas potrebuje, vi pa potrebujete pomoč, zato naj vas ne bo sram prositi družino in prijatelje, da vam pomagajo, bodisi tako, da vam prisluhnejo ali da za nekaj ur prevzamejo skrb za otroka, medtem ko si vi privoščite počitek in odklop.

Menim tudi, da bi vam koristil obisk strokovnjaka, kot sem omenila v uvodu, ki bi vam pomagal sestaviti življenjski načrt, da se boste znova postavili na noge. Strokovna oseba vam bo znala tudi povrniti vero v ljudi, saj je to tisto, kar potrebujete, da boste živeli polno in srečno življenje. Čeprav vas je partner izigral in razočaral, morate znova spoznati, da niso vsi ljudje enaki in da je na svetu še veliko dobrih in zaupanja vrednih oseb, ki lahko obogatijo vaše življenje, če jim boste dovolili. Vi in vaša hči imate vso pravico biti ljubljeni. Srečno!