Ne vem, kako ljudje, ki so že toliko časa neposredno v tem smodniku, vso to neznosnost preživljajo. Z uporom, zmernim vztrajanjem, apatijo. Slednje je vsekakor najslabše, a zdaj tudi že razumljivo. Človek nad človeka, to je prevladujoča paradigma današnjega časa. Pa naj bo v zasebnem življenju ali pač v javnem. 

Takšne osebe so pač premaknjene, bržčas prepričane, da jim pripada vse, vodi jih – kot rečeno – skrajni pohlep, zagotovo imajo vsaj narcisoidno motnjo, pa še kakšno poleg, in s takšnimi osebki z razumnim pogovorom ne prideš nikamor. Zato je to popolna izguba časa. 

Najbrž tudi vi vse pogosteje slišite, da so vsi »znoreli«. Pa res so in ni se treba prav hudo napenjati, da bi razumeli...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!